SENIOR UNDERHOLDNING & VISER

topbanne senior hjemmesidejpg
 
Torben vise hjemmeside sh 1jpg
LYDEKSEMPLER  &  INFO-VIDEO  NEDERST  PÅ  SIDEN 

VISE & SYNG-MED KONCERTEN er især beregnet for det vi i dag kalder "SENIORE" - de som måske har taget deres tørn på arbejdsmarkedet, og nyder tilværelsen. Måske mødes man i en forening, ældreklub eller lign.... 

Kvaliteten er i top - og det er BILLIGT:
Dette er et musikalsk tilbud, som kan sprede glæde, få minderne frem og gøre mennesker nostalgiske - og så er tilbudet meget billigt - især i hverdagene og i dagtimerne. Tilbudet er yderst BILLIGT, så man behøves nødvendigvis ikke at samle mange mennesker, for at afvikle det og samtidig få det til at "løbe økonomisk rundt" - man skal være opmærksom på, at prisen bliver pålagt en ekstra takst på 5,-kr. pr. transport-minut  udover den første times transport til Jeres spillested. Dvs at prisen er incl. 1 times transport - og husk, at hjemturen er GRATIS....den skal man ikke betale for - læs mere i vejledningen under prislisten medenstående! 

Hvad indeholder selve KONCERTEN?
VISE & SYNG-MED KONCERTEN's varighed er 50-60 minutter. Under koncerten kan sagtens indtages kaffebord, vin eller hvad man ønsker. Der vil blive fortal små hyggelige historier - I kan lytte og synge med. Det er en hyggelig oplevelse. Repertoiret svinger en smule efter årstiden, men man vil komme til at høre hovedsaglig viser af danske kunstnere som f.eks: De Gyldne løver, Liva Wel, Tørfisk, Erik Grib, Pia Raug, m.fl. - der vil f.eks kunne høres gamle Revyviser, Irsk folkemusik, Gamle danske sange og meget mere...! 

DINNER ARRANGEMENT incl. VISEKONCERT:
Man kan også for få hundrede kroner ekstra, bestille både ca. 90 min dinner/spisemusik og efterfølgende "VISE & SYNG-MED KONCERTEN". Under selve spisningen, vil der udover hyggelig afdæmpet musik, også være mulighed for at synge sammen. Hertil kan man frit pr. mail få tilsendt et SANGHÆFTE, som man kan kopiere til deltagerne i arrangementet. Ialt vil sådan et arrangement tage ca. 2,5-3 timer (Torben M afsætter max. 3 timer). 

LYT TIL LYDKLIP:
Du kan høre lydklip på nogle sange fra "VISE & SYNG-MED KONCERTEN"- Tryk på Youtube-afspilleren nederst på siden.

 

Jeg glæder mig til at underholde Jer 

Torben M.

FOTO: Torben Mortensen & Pernille Riis
sundance kontak bund  hjemmesidejpg