SE NEDERST HVORDAN DU BESTILLER & BETALER - MIN MAIL ADRESSE ER: musigrafik@mail.dk

TORBEN M. forfatter med kreativ opfindsomhed din festsang. Det hele gøres med humoristisk tilgang, hvis man ønsker det - vi sørger for, at det passer til lejligheden. Der er valgt sange, som alle kender - og som musiker ved jeg, at de fungerer - det er første kriterie for succes. Leveringstiden er max. 5 dage fra registreret betaling.  Vælg standard på sanglisten ud fra RØDE & BLÅ melodier på SANGLISTEN.
Du kan også få sangen indspillet og tilsendt som mp3-lydfil i professionel kvalitet - så har I en forsanger og et minde i kan hive frem senere.
Her skal du bestille PAKKELØSNINGEN - og så får du også sangen fint grafisk opsat - klar til print + andre gode ting til festen.
Leveringstiden ved indspilning er max. 8 dage.
Se VIDEOEN. 


SÅDAN  BESTILLER  DU

1.
NEDSKRIV tydeligt de oplysninger, du vil have med i sangen og gerne noget at vælge imellem, så der kan blive en sang ud af det.
- navn på personen, job, hændelser, sjove træk, oplevelser, ect. - husk at tjekke stavefejl i navne, steder og byer osv. - de bliver IKKE rettet.
De sendes i en mail: musikgrafik@mail.dk - Mailen vil blive besvaret, og betalings-oplysninger tilsendes.
Jeg går igang, når betalingen er registreret.

2.
VÆLG en melodi på sanglisten som du ønsker teksten skrevet på.  Så kan jeg komme i gang med at forfatte din sang. Du skal også huske at skrive, hvis du ønsker flere vers end der er med i prisen. Du kan se SANGLISTEN ØVERST på denne side.
PRIS FOR 6 VERS:  300,- kr.
PRIS FOR EKSTRA VERS:  + 50,- kr. 
Sangen kommer tilbage pr. mail i pdf format sat op i versform, men kun som tekst. 

3.
VÆLG om du vil have den pænt grafisk opsat - her kan man vedhæfte 2 stk. foto, som jeg sætter på sangen, ønske en tekst som overskrift og evt pyntet med billeder af flag - og klar til print i pdf-format - HUSK at skrive den overskrift du ønsker på sangen:
PRIS FOR GRAFISK OPSÆTNING: + 75,- kr.

4.
HVIS SANGEN SKAL INDSPILLES, kan du vælge pakkeløsningen, får du sangen pænt grafisk opsat, klar til print og så er sangen indsunget, og leveres på en mp3-lydfil.  Desuden  skal du vælge en VELKOMSTSANG + en VELBEKOMMESANG (se det gule billeder med de sange der kan vælges imellem - du finder det NEDERST på siden). Det hele kommer sammen med et STEMNINGS/SYNG MED POTPOURRI på en lydfil sendt på mail. Det hele er med i prisen på PAKKELØSNINGEN.
PRIS FOR PAKKELØSNINGEN: 600,- kr.