topbanne senior hjemmesidejpg
 
Hjemmeside pensionist 1jpg
LYDEKSEMPLER  &  INFO-VIDEO  NEDERST  PÅ  SIDEN 

MÅLRETTET TIL SENIORER/ÆLDRE
Musik får os til at smile, mindes og slippe tøjlerne. Musik er samvær og opløftende.
Dette tilbud er målrettet musikalsk underholdning til ældre mennesker.
Det kan være plejehjem, ældreklubber, pensionistforeninger, ect.

REPERTOIRET & MUSIKKEN
Dette er en blanding af mange genrer.
Der er tænkt på det hele: Traditionerne, årstider, genkendelighed, stemninger og aldersgruppen.
- Der er de glade sange, de gode gamle, syng-med-muligheder, det eftertænksomme, det hyggelige, det kendte og det vi faktisk måske havde glemt.
Vi kommer langt tilbage i tiden, men bevæger os også næsten op til nutiden - men repertoiret er hele vejen igennem koncerten en målrettet cocktail af GODE sange med forskellige kendte kunstnere. Det fungerer med garanti til målgruppen, og kan f.eks indeholde:
Liva Weel, Otto Brandenburg, Erik Grip, Osvald Helmuth, Tørfisk, De gyldne Løver,  John Mogensen, Revyviser, Gamle danske sange og MEGET, MEGET andet...! 

VARIGHED & KONCERTTID
Nogle vil gerne have 1 time i træk, andre en kaffepause - andre mindre tid. Dog er begrænsningen, at man kan få en koncert som er 2 x 45 min (herunder max 30 min indlagt pause).
Vi finder Jeres behov.

Farv hverdagenjpg

PRIS
Prisen er naturligvis overkommelig. Der er tilbud hverdage fra mandag-torsdag, og her er VEJL. PRISEKSEMPEL i 2020 fra:  1500,- kr.
OBS: Der kan komme tillæg i forbindelse med lange transportafstand, færge, brotakst mv.  / Prisen er vejledende og gældende op til 75 km fra Løgstør eller Nibe.

OM TORBEN M.  & BAGGRUNDEN FOR MUSIKKEN
Torben M. er uddannet musiklærer, festmusiker, lydstudieindehaver, musikrådgiver, børne-musiker, arbejder med musikterapi, seniormusiker, arbejder med handicappede & musik, musikunderviser, plejehjems-musiker, komponist, tekstforfatter, producer og MEGET andet i det musikalske felt.
Til disse koncerter medbringes lydanlæg, guitar, backingtracks.  Det hele er udført professionelt med en person, som arbejder fuld tid med musik.

LYT TIL LYDKLIP:
Du kan høre lydklip på nogle sange fra "VISE & SYNG-MED KONCERTEN"- Tryk på Youtube-afspilleren nederst på siden.

 

Jeg glæder mig til at underholde Jer 

Torben M.

FOTO: Torben Mortensen & Pernille Riis
sundance kontak bund  hjemmesidejpg