topbanne skabelon nr tp 01jpg

LYDEKSEMPLER   NEDERST PÅ  SIDEN

SUN DANCE T  P 3jpg

SUN DANCE spiller meget et varieret repertoire, og er en MEGET rutineret DUO. SUN DANCE startede i 1990, og Torben M. har være med fra starten.

Et standard arrangements varighed: 18.30-01.00 (man må dog gerne begynde kl. 18.00), før kl. 18.00 og efter kl. 01.00 beregnes ekstratid og der på beregnes min. 30 min. Selvom et arrangement normalt er baseret på  det "voksne publikum", så laver SUN DANCE også professionel børne-underholdning og
senior-vise-syng-med underholdning, og dette giver mulighed for, at også børn og seniorer kan blive tilgodeset til Jeres arrangement.... - hvis det er Jeres ønske at disse typer underholdning "puttes ind" i Jeres fest, siger I endelig til. Det står der meget mere om på hjemmesiden.

Dinner-musikken er afdæmpet og tilbagetrukket - og indeholder hovedsagligt instrumental musik, men når sangerinden ankommer SENEST kl. 21.00 til festen, vil hun ind imellem ligge vokal på nogle af dinner-sangene. Der spilles så vidt muligt naturligvis med på omdelte sange - men send dem RIGTIG gerne et par dage i forvejen.
Der spilles som udgangspunkt IKKE skålesange og syng-med-poutporier....men hvis det ønskes, siger man bare til. Der findes lydprøver med et lille udsnit af det store Dinner- repertoire her på hjemmesiden (PÅ VEJ).

Danse-musikken tilpasses dagens publikum, og det plejer ikke at være et problem at fylde dansegulvet. Danserepertoiret er nemlig STORT, og spænder meget vidt! Det rammer faktisk altid plet. Der er lydprøver på Repetoiret nederst på denne side.

Musikanlægget er tilpasset arrangementet - og det kan både reduceres eller udvides. Det er professionelt lyd og lysudstyr, som sikrer en super god lyd. Pladsmæssigt er det optimalt at lave ca 2 x 5 meter til os! Vi er dog fleksible. Er der en scene, er det fint - men er scenen alt for høj, så kan det være en ulempe, da man "mister" kontakten med publikum.

PERNILLE LIANE 4 SH rockjpg  

Arrangemnetets afvikling foregår typisk på følgende måde:

1. Standardmæssigt begynder Dinner-delen kl. 18.30 (tidligst kl. 18.00 indenfor standard-prisen), og der spilles afdæmpet musik fra det tidspunkt gæsterne sætter sig ved bordet.

2. Sangerinde ankommer SENEST kl. 21.00, og deltager herfra i resten af arrangementet

3. Efter afsluttet spisning skal gæsterne ofte "strække ben", der skal ryddes service af bordene, klargørers til kaffe, og derfor holder vi en lille naturlig pause, hvor værtsparret sørger for, at der serveres en "lille bid mad" til musikken.

4. Dansemusikken begynder, og der er fuld fart på dansegulvet og snakken går ved bordene - og der kan naturligvis ønskes diverse sange. Musikken vil under dansen være en del mere fremtrædende, så stemningen løftes og dansetakten bedre kan findes.

5. Standardmæssigt afsluttes arrangementet kl. 01.00. Ønskes der dansemusik efter kl. 01.00, er dette naturligvis muligt - men HUSK at aftale med restautøren/køkkenet, da det klart anbefales, at natmaden IKKE serveres før dansemusikken er helt afsluttet. Der afregnes KONTANT umiddelbart efter arrangementets afslutning....hvis ikke andet er aftalt!

FOTO: Torben Mortensen & Pernille Riis
sundance kontak bund  hjemmesidejpg  

  DOWNLOAD:   PLAKATER A3 + A4    &   GODE RÅD TIL FESTEN   HERUNDER  

PLAKAKT A4 SD.pdf
PLAKAKT A3 SD.pdf