SUN DANCE TRIO spiller meget et varieret repertoire, og er MEGET rutinerede. SUN DANCE startede i 1990, og Torben M. har være med fra starten.

Et standard arrangements varighed: 18.30-01.00 (man må dog gerne begynde kl. 18.00), før kl. 18.00 og efter kl. 01.00 beregnes ekstratid og der på beregnes min. 30 min. Selvom et arrangement normalt er baseret på  det "voksne publikum", så laver SUN DANCE TRIO også professionel børne-underholdning og senior-vise-syng-med underholdning, og dette giver mulighed for, at også børn og seniorer kan blive tilgodeset til Jeres arrangement.... - hvis det er Jeres ønske at disse typer underholdning "puttes ind"i Jeres fest, siger I endelig til. Det står der meget mere om på hjemmesiden. Man får ud over 3 personer på scenen også endnu mere lyd- og lysanlæg på scenen - og ikke mindst andre effekter som røg og laserlys, hvis det passer ind i arrangementet.  
Som før skrevet bestilles SUN DANCE TRIO  til både dinner & dansemusik, men ønsker man kun selve dansemusikken med SUN DANCE TRIO, kan det naturligvis også lade sig gøre.

Det hele bliver endnu større, mere visuelt og et endnu mere fyldigt lydbillede. I trioen er der inkluderet en sangerinde, og som udgangspunkt 2 personer under dinner-delen. 
Store som små arrangementer kan dækkes med trioen. 

Sun Dance Trio webjpg

Dinner-musikken er afdæmpet og tilbagetrukket - og indeholder hovedsagligt instrumental musik, men når sangerinden ankommer SENEST kl. 21.00 til festen, vil hun ind imellem ligge vokal på nogle af dinner-sangene. Der spilles så vidt muligt naturligvis med på omdelte sange - men send dem RIGTIG gerne et par dage i forvejen.

Der spilles som udgangspunkt IKKE skålesange og syng-med-poutporier....men hvis det ønskes, siger man bare til. 

Danse-musikken tilpasses dagens publikum, og det plejer ikke at være et problem at fylde dansegulvet. Danserepertoiret er nemlig STORT og spænder meget vidt! Det rammer faktisk altid plet.  Danse-musikken køres stort set "NON-STOP" - dog kan der indlægges enkelte korte pauser.


Musikanlægget er tilpasset arrangementet - og det kan både reduceres eller udvides. Det er professionelt lyd- og lysudstyr, som sikrer en super god lyd. Pladsmæssigt er det optimalt at lave ca 2,5 x 5,5 meter til os! Vi er dog fleksible. Er der en scene, er det fint - men er scenen alt for høj, så kan det være en ulempe, da man "mister" kontakten med publikum. Dog kan der ved større arrangementer som TRIO, godt være basis for en "lidt højere" scene ved STORE arrangementer.

  

Arrangemnetets afvikling foregår typisk på følgende måde:

1. Standardmæssigt begynder Dinner-delen kl. 18.30 (tidligst kl. 18.00 indenfor standard-prisen), og der spilles afdæmpet musik fra det tidspunkt gæsterne sætter sig ved bordet.
2. Sangerinde ankommer SENEST kl. 21.00, og deltager herfra i resten af arrangementet

3. Efter afsluttet spisning skal gæsterne ofte "strække ben", der skal ryddes service af bordene, klargørers til kaffe, og derfor holder vi en lille naturlig pause, hvor værtsparret sørger for, at der serveres en "lille bid mad" til musikken.

4. Dansemusikken begynder, og der er fuld fart på dansegulvet og snakken går ved bordene - og der kan naturligvis ønskes diverse sange. Musikken vil under dansen være en del mere fremtrædende, så stemningen løftes og dansetakten bedre kan findes.

5. Standardmæssigt afsluttes arrangementet kl. 01.00. Ønskes der dansemusik efter kl. 01.00, er dette naturligvis muligt - men HUSK at aftale med restautøren/køkkenet, da det klart anbefales, at natmaden IKKE serveres før dansemusikken er helt afsluttet. Der afregnes ALTID  KONTANT umiddelbart efter arrangementets afslutning....hvis ikke andet er aftalt!


Ring for pris og flere oplysninger.

VI GLÆDER OS TIL AT UNDERHOLDE JER