topbanne torben m hjemmesidejpg
 

Torben M ny hjemmesidejpg
LYDEKSEMPLER NEDERST PÅ SIDEN

Torben M spiller meget et varieret repertoire, og startede i duo'en Sun Dance i 1990 - men har i de seneste 10 år også fungeret som solo-musiker.

Torben M solo spiller keyboard, guitar og synger.

Et standard arrangements varighed: 18.30-01.00 (man må dog gerne begynde kl. 18.00), før kl. 18.00 og efter kl. 01.00 beregnes ekstratid og der påberegnes min. 30 min. Selvom et arrangement normalt er baseret på  det "voksne publikum", så laver Torben M også professionel børneunderholdning og senior-vise-syng-med underholdning, og dette giver mulighed for, at også børn og seniorer kan blive tilgodeset til Jeres arrangement.... - hvis det er Jeres ønske at disse typer underholdning "puttes ind" i Jeres fest, siger I endelig til. Det står der meget mere om på hjemmesiden. HUSK at du også kan bestille Torben M. som DUO MED SANGERINDE - med to på scenen udvides repertoiret naturligvis en del, og to på scenen giver selvfølgelig mere "liv" end en enkelt person.

Dinner-musikken er afdæmpet og tilbagetrukket - og indeholder hovedsagligt instrumental musik. Der spilles så vidt muligt naturligvis med på omdelte sange - men send dem RIGTIG gerne et par dage i forvejen.

Der spilles som udgangspunkt IKKE skålesange og syng-med-poutporier....mens hvis det ønskes, siger man bare til. Der findes lydprøver med et lille udsnit af det store Dinner-repertoire her på hjemmesiden (PÅ VEJ).


Danse-musikken tilpasses dagens publikum, og det plejer ikke at være et problem at fylde dansegulvet. Danserepertoiret er nemlig STORT, og spænder meget vidt! Det rammer faktisk altid plet. Der er lydprøver på Repetoiret her på hjemmesiden.


Musikanlægget er tilpasset arrangementet - og det kan både reduceres eller udvides. Det er professionelt lyd og lysudstyr, som sikrer en super god lyd. Pladsmæssigt er det optimalt at lave ca 2 x 4meter til Torben M - pladsmæssigt er Torben M dog fleksibel. Er der en scene, er det fint - men er scenen alt for høj, så kan det være en ulempe, da man "mister" kontakten med publikum.

 

Arrangemnetets afvikling foregår typisk på følgende måde:

1. Standardmæssigt begynder Dinner-delen kl. 18.30 (tidligst kl. 18.00 indenfor standard-prisen), og der spilles afdæmpet musik fra det tidspunkt gæsterne sætter sig ved bordet.

2. Efter afsluttet spisning skal gæsterne ofte "strække ben", der skal ryddes service af bordene, klargørers til kaffe, og derfor holdes en lille naturlig pause, hvor værtsparret sørger for, at der serveres en "lille bid mad" til musikken.

3. Dansemusikken begynder, og der er fuld fart på dansegulvet og snakken går ved bordene - og der kan naturligvis ønskes diverse sange. Musikken vil under dansen være en del mere fremtrædende, så stemningen løftes og dansetakten bedre kan findes.

4. Standardmæssigt afsluttes arrangementet kl. 01.00. Ønskes der dansemusik efter kl. 01.00, er dette naturligvis muligt - men HUSK at aftale med restautøren/køkkenet, da det klart anbefales, at natmaden IKKE serveres før dansemusikken er helt afsluttet. Der afregnes KONTANT umiddelbart efter arrangementets afslutning....hvis ikke andet er aftalt!

FOTO: Torben Mortensen & Pernille Riis
sundance kontak bund  hjemmesidejpg